Κοπή Βασιλόπιτας της Πνευματικής Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων

Κοπή Βασιλόπιτας της Πνευματικής Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων

Δελτίο Τύπου Πνευματικής Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων

Την Κυριακή 21-2-2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας του Σωματείου της Πνευματικής Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων (Π.Π.Κ.Κ.Β.Π) .
Η Πρόεδρος κ. Μαρία Αραμπάνου καλωσόρισε θερμά τους γονείς, τους μαθητές, τα Επίτιμα Μέλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.ΑΘ Δήμου Πεντέλης κ. Β.Μπούρα για τη διάθεση του Πολιτιστικού Κέντρου όπως και όλους τους παριστάμενους, τονίζοντας την επί τριανταέξι χρόνια ενεργούς παρουσίας του σωματείου στα Πολιτιστικά Δρώμενα της περιοχής.
Eυχαρίστησε το Super Market Σκλαβενίτης για την ευγενική χορηγία του και τόνισε την διαρκή αρωγή του στις εκδηλώσεις του φορέα μας.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν τα Τμήματα του Σωματείου μας, Παιδικής Χορωδίας υπό τη διδασκαλία της κ. Νινέτας Μπέη & Preballet Junior υπό τη διδασκαλία του κ. Κωστή Τσιαμάγκα.
Το Φλουρί της βασιλόπιτας, Αναμνηστική Πλακέτα, το κέρδισε το Τμήμα Χορευτικής Προπαιδείας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κ. Άντα Χάνου-Μπούσουλα, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Κική Κοσμά – Μπάρα, H Επίτιμη Πρόεδρος του σωματείου & Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών κ. Ευαγγελία Βλυσίδου -Λεονταρίδου, η Αντιπρόεδρος του φορέα & Πρόεδρος του Σωματείου «Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων Δήμου Πεντέλης» κ. Καλλιόπη Θεοφιλίδου-Δημητράκη, η ταμίας του Σωματείου «Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων Δήμου Πεντέλης» κ. Καίτη Παπαδοπούλου-Καλλέργη και ο Πρόεδρος της Αθλητικής, Νεανικής Ακαδημίας Μελισσίων «ΑΘΛΟΣ» κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Screenshot_8 Screenshot_6